Viimeaikaiset väärät uutiset Trumpin uskonnosta

Meidän kaikkien pitäisi miettiä, miksi Trumpia tutkitaan, ei Biden ja Obama. Tiedämme jo miksi.

Jos toimittajat kantavat trumpettia, ei ole mitään keinoa saada tietoa ns. erittelystä. Mutta sinun ei pitäisi kiinnittää liikaa huomiota nähdäksesi, että demokraatit ja presidentit muuttuvat jatkuvasti. Ilmoittaja, jolla oli juuri sellainen kuulo, on jättänyt kuvan, jota on paljon kiinnitettävä huomiolle yhdistyksillään ja aiemmissa tapaamisissa Adam Schiffin kanssa "pillipuhalluksen" aikana, joka on suunniteltu hyökkäykseksi Trumpiin.

Demokraatit ja presidentit vaihtoivat valtion virastoihin, jotka kuulivat myös toisen "työntekijöiltä" ehdotetusta neuvottelusta väittäen, että puhelinrekisterit tai Ukrainan presidentti eivät tue niitä. Seurauksena on nyt tullut esiin uusi puhelin, jota hän väitetään laulavan. Ukrainassa ulkoministeriön päällikkö William Taylor todisti tänään (13. marraskuuta), että hänen henkilöstönsä jäsen kuuli Trumpin toisesta puhelimesta kysyen sondlandereilta Ukrainan tutkimusta Bidensistä. Tiedotusvälineet kuvaavat toista luokiteltua mainosta "pommina". Jumala auttaa meitä. Se ei ole sellainen asia. Mutta presidentit toistavat sen, kunnes se tapahtuu.

On ihmettävä, kuinka moni kollega saa sallia kuunnella puhelinkeskusteluja hallituksen johtajien välillä. Päivini olivat nollat.

Haluan vain tietää, ja mitä me kaikki haluamme tietää, miksi demokraatit antavat ilmoitusta koskevia tietoja? Miksi ainoat työntekijät, jotka sanovat kuulevansa keskustelun, eivät puolusta todisteita? Todisteet on vannottava niiltä, ​​jotka väittävät kuulevansa keskustelun. Puutuvatko parlamentin demokraatit Yhdysvaltojen presidenttiin prosessissa?

Bidennin tutkinnan ja sen sakkojen lopettamiseksi Ukrainan korruption tutkinnan Burismassa, ukrainalaisessa yrityksessä, joka palkkasi Bidenin suojelemaan sitä, Trump ei pyydä miljardin dollarin vaihtoa. Ukrainan viranomaiset ovat sanoneet niin julkaisi dokumentointi. Presidentti ei ilmoittanut vapauttavansa. Älä odota prostituutioiden kertovan mitään totuutta. Emme voi.

Burisma-kauppa maksoi Hunter Bidenille 3 166 000 dollaria suojelusta Ukrainan asiakirjojen mukaan. Tärkeintä on, että raporttien mukaan Ukrainan julkaisemat tulokset paljastivat, että Burisma oli pakottanut Obaman hallinnon korruptiolaitoksen toimimaan lopettaakseen Ukrainan Burismaa koskevan tutkimuksen korruption vuoksi. Tätä juuri Obaman hallinto teki. Joe Biden pakotti Ukrainan syyttäjän ampumaan antamalla Ukrainan presidenttille kuusi tuntia ampua asianajajan, lopettaen siten tutkinnan tai menettäen miljardin dollarin.

Meidän kaikkien pitäisi miettiä, miksi Trumpia tutkitaan, ei Biden ja Obama. Tiedämme jo miksi. Amerikkalainen media on väärämpi kuin sanan merkitys. Demokraatit ovat korruptoitunein puolue maailmassa. Ja armeija / turvallisuusyhteisö haluaa mennä Donald Trumpin syvyyteen uhkaamalla heidän budjettiaan ja valtaansa parantamalla suhteita Venäjään.

Jos Trump laskee, Amerikka menee hänen mukanaan.

Monet sanovat: "Hyvä".

Republikaanien suhteen he eivät voi valita Trumpia sotilaallisista lahjoituksista ja suojella armeijaa / puolustusta. Missä Trumpin päädiplomaatti on? Mitä oikeusministeriö sanoo, on tutkintaraportti ihmisistä, jotka Obaman osaston (sic) on vapautettu FBI: n johtamasta toimistosta Russiagate-huijauksessa? Eikö Trump tajunnut, että hänen oikeusministeriö (sic) ripustaa hänet kuivumaan? Russiagaten myöhäiset varoitusmerkit voivat räjäyttää Trump-demokraattien saastumisen. Missä se on? Rikokset on varmasti ollut tiedossa jo pitkään. Monet entisistä asianajajista ja avustavista Yhdysvaltain asianajajista ovat myös ilmoittaneet ihottumasta, jonka he tekivät Russiagate-huijauksen kanssa.

Oikeusministeriön osastot myyvät hänet, ja amerikkalainen demokratia on se, joka loukkaantuu.

Mikään poliittinen puolue ei vaadi tuottavan maaperän hoitamista.

Tämä artikkeli on julkaistu PaulCraigRoberts.org 13. marraskuuta 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *