Mitä Pelosi haluaa?

Jos tavoitteena olisi saada Trump pois valtaistuimelta, parlamentti olisi ripustanut hänet rintaan niin paljon väkivaltaa, että siitä ei voida väittää.

minäf Viimeaikaisten Trump-kampanjoiden tarkoituksena oli yksinkertaisesti täyttää kongressin jäsenten vanno ja suorittaa heidän tehtävänsä, joita olisi vaikea selittää viime vuosikymmeninä. Viimeisen 11 kuukauden oikeuslaitoksen puheenjohtaja Jerrold Nadler tiesi avauspäivästä lähtien, että Trump toimi kääntäjien päätöslauselmien vastaisella tavalla, ja huomautti, että joitain Trumpin toimia ei olisi voitu tehdä ilman häntä painostaen. Nancy Pelosin ja satojen heidän ystäviensä propagandatasolla jätetään huomiotta Trumpin, Obaman, Bushin ja takaosan sovittamattomat virheet. Bushin ja Cheneyn murhiin liittyvä julkinen äänestys ja yleinen kiinnostus (samoin kuin joukko epävakaita väitteitä) olivat melkein yhtä korkeat kuin Trumpilla – eikä tiedotusvälineet tai DRM edistäneet tätä. Melkein kaikki Yhdysvaltain kansalaiset vastustavat monia laitonta sotaa, ja parlamentti väittää haluavansa lopettaa sen muutamassa vuodessa.

Jos tavoitteena oli poistaa Trump virkaa, parlamentti olisi jo ripustanut hänet monet väärinkäyttäjät ei-kiistanalaiset aiheet, kuten rikollisuus, väkivallan yllyttäminen, äänioikeuksien häiritseminen, uskonnon perusteella tapahtuva syrjintä, laiton sodankäynti ja sotauhat, liiallisen anteeksiannon väkivalta, oikeuden torjunta, turvallisuuspolitiikka, droonimurhat. , tukee palauttamispyrkimyksiä Venezuelassa ja Boliviassa, nopeaa laajentumista, liittymistä Israeliin Yhdysvaltoja vastaan, lasten ja perheiden erottamista, veropetokset, toimittajien oikeudet, laiton raportointi ja hätätapahtumat.

Jotkut näistä tapauksista voisivat sisältää kaksi lukua Mike Pencen petosten ja hänen irtisanomisensa lisäksi. Mutta ei ole todisteita siitä, että demokraattiset "johtajat" haluaisivat ketään erottavan virkaan. Oikeuskomitean puheenjohtajana vuonna 2007 John Conyers huomautti, että mikään ei etsi lapsia ennen seuraavia vaaleja ja että seuraavien vaalien ideat ovat aina hiljaisia ​​nähdäkseen, ja hän toivoo ihmisten äänestävän kollegansa vastaan.

Mikä vie meidät yhteen Trump Impeachment Follies -raportin päätavoitteista, mikä puolestaan ​​saa Donald Trumpin näyttämään huonolta. Mutta jopa tätä on vaikea ymmärtää ilman näitä kahta päätavoitetta: kritisoida vuoden 2016 Venäjän vaaleja ja saada Joe Biden näyttämään hyvältä.

Tämä viimeinen näyttää olevan vaikeimmin ymmärrettävä. Miksi et näytä Ukrainalta niin nuorelta, kun se avaa tien Joe Bidenin matoille? Ensinnäkään kukaan ei välitä paluusta Ukrainaan. Kukaan ei tiedä mitä tapahtui. Toiseksi, demokraatit uskovat voivansa selittää mitä tahansa väärin, ja että jonkun toisen poika ryöstää paljon rahaa turhaan. Kolmanneksi demokraattien mielestä Bidenin helikopterilentä Venäjälle on hyvä asia. Ja neljänneksi, heidän mielestään ihmisten tulisi olla myötätuntoisia Joe "Ei armoa sinulle" Biden koska Trump yritti kaivaa tai tehdä likaa hänelle.

Mutta se syyttää Venäjää viimeisistä jäljellä olevista vaaleista Washingtonin vaaleissa. Siksi oikeuslaitoksen komitea ei koskaan ohjaa ponnisteluja. Tämä on tunne, joka tuntuu pukeutuneena taisteluun pahaa valtakuntaa vastaan. Trumpia pidetään pysäyttämättömänä "tappavan avun" (englanniksi, tappava ase) tarjoamisessa pimeitä Kremlin ryhmiä vastaan, ja hän tekee tämän kirjoittaakseen ulkomaisia ​​venäläisiä ulkomaalaisia ​​Delawaren kapitalistista kristittyä Vapahtajaa vastaan. Unohdamme, että Russiagate epäröi ja ajatteli, että Ukrainegate oli piiritetty Russiagatessa, lisätodisteena ujoudelle Venäjän kanssa.

Myös ihmiset, jotka ajavat tätä PR-kampanjaa, uskovat myös tähän, mikä tarkoittaa, että heidän mielestään se tekee Trumpista niin huono, että hän syyttää häntä "ukrainalaisten" sota-aseiden kieltämisestä – joista ei natseja ole siellä! – kuin syyttää häntä ostoksista ja sakkoista vilpillisistä esineistä etenkin Yhdysvalloissa ja lahjonnasta ja väärinkäytöksestä.

Tämä artikkeli on julkaistu DavidSwanson.org 13. marraskuuta 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *